Ne përdorim cookies. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën e privatësisë

Welcome
Small topic picture

Hyrja dhe mbërritja në Gjermani

Mirë se vini në Gjermani!
Ju duheshte të ikni prej atdheut tuaj. Ndoshta ju kishit një arratisje të gjatë dhe të rëndë.
Ju jeni në Baden-Württemberg. Baden-Württemberg është një shtet (Land) në Gjermani. Gjermania përbëhe

Title Picture

Hyrja ne Gjermani

Pas hyrjes suaj në Gjermani ju duhet të bëni një Asyl-Gesuch dhe një Asyl-Antrag. Nëse nuk e bëni këtë atëherë jeni duke qëndruar ilegalisht

Më shumë informacione

Më shumë informacione gjeni ne faqen e internetit www.w2eu.info. Informacionet i gjeni në arabisht, farsi, frëngjisht dhe anglisht