Ne përdorim cookies. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën e privatësisë

Welcome
Small topic picture

Informacione për personat prej “vendeve me origjinë të sigurtë”

Qeveria Gjermane mendon që atdheu juaj është vend i sigurt. Shumë njerëz në Gjermani kanë mendim tjetër për këtë dhe ju besojnë juve që keni pasur arsye të mira për të ikur.

Këto vende janë vende “me origjinë të sigurt”

Këto janë vende “të sigurta” janë: Shqipëria, Bosna dhe Hercegovina, Gana, Maqedonia, Mali i zi, Senegali, Sërbia dhe Kosova. Kjo mund të ndryshojë. Në Aufe

Anhörung

Anhörung është "intervistë". Është më e vështirë për ju se sa për të tjerët.

Anhörung është shumë me rëndësi. Pregadituni mire për Anhörung. Ekziston një

Refuzimi

Ju me siguri do të refuzoheni për shkak të offensichtlich . Nëse ankoheni duhet të bëni edhe kërkesë për efekt zgjatjeje.

Ligje të veçanta

Në Gjermani ka ligje të cilat vlejnë vetëm për personat që vijn nga vendet “e sigurta”, dhe që kanë marrë refuzim.

Ndalesa për të punuar
Nëse merrni refuzimin, do të keni edhe ndalesë për të punuar. Kundër kësaj j

Perspektivat në Gjermani

Ligjet në Gjermani janë shumë të vështira për ju. Ju duhet të mendoni shpejt për atë perspektivë që keni. Shikoni në pas refuzimit të