Ne përdorim cookies. Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni politikën e privatësisë

Welcome
Welcome Family

Projekti "Welcome2Baden-Württemberg"

Projekti i bashkëpunimit "Mirësevini" synon të lehtësojë azilkërkuesit të arrijnë në Baden-Württemberg dhe të përmirësojnë konkretisht kushtet e pritjes për refugjatët. Për këtë qëllim, Këshilli i Refugjatëve në Baden-Württemberg, Diakonisches Werke Breisgau-Hochschwarzwald, Lörrach dhe Ortenau dhe Qendra për të Drejtat e Njeriut në Karlsruhe kanë bashkuar forcat për të formuar një rrjet projekti mbarëkombëtar [Break /] Ofertat tona kanë për qëllim azilkërkuesit, refugjatët me të drejtën e banimit dhe vullnetarët në ndihmë refugjatësh [break /] Kohëzgjatja e projektit: Korrik 2016 - Qershor 2018 [Break /] Ky projekt do të bashkëfincohet nga Fondi për Azilin, Migracionin dhe Integrimin.